فراپه

دانشنامه عمومی

فراپه گونه ای یخ قهوهٔ کف دار می باشد که همچنین با نام های کافه فراپه و فراپهٔ یونانی شناخته می شود. این نوشیدنی به سال ۱۹۵۷ در شهر تسالونیکی یونان نوآفرینی شد.
در قبرس و یونان این نوشیدنی خواهان های بسیاری در میان جوانان و گردشگران دارد. البته امروزه آوازهٔ آن به کشورهای دیگر هم گسترش یافته است.
واژهٔ فراپه فرانسوی است و از فعل «frapper» می آید که به معنی ضربه زدن است، ولی در هنگام سخن گفتن از نوشیدنی ها، به معنی «سرد کردن» می باشد.
درست کردن فراپه می تواند با میکسر یا شیکر انجام شود. برای فرآوری آن، یک یا دو قاشق غذاخوری گرد قهوه و شکر را بیشتر در لیوانی بلند گذاشته و برای سرشته شدن اندکی آب به آن می ریزند. سپس تکه های یخ یا آب سرد ( و همچنین آزادانه شیر ) را به آن می افزایند. لیوان فراپه با نی سرو می شود. معنی کلی در یونان به معنی درب لیوان می باشد.
بن مایه یا ماگ به معنی درب لیوانی می باشد.
عکس فراپهعکس فراپهعکس فراپهعکس فراپه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس