لوبیا سیاه

دانشنامه عمومی

لوبیا سیاه یکی از غنی ترین انواع حبوبات در جهان است. مبدأ آن به کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی همچون مکزیک و برزیل برمی گردد و در تهیه و پخت بسیاری از غذاهای بومی این مناطق مورد استفاده قرار می گیرد.
لوبیا سیاه در ایران در شهرستان خمین بدون سم و کود شیمیایی کشت می شود و معمولاً ریزتر و ارگانیک می باشد که همین امر سبب خوشمزگی بیشتر و چند برابر کردن خواص لوبیا سیاه می شود.
لوبیا سیاه ضمن داشتن کالری پایین، از مقادیر فراوان پروتئین، آهن، مولیبدن، فیبر، آنتی اکسیدان، فسفر، کلسیم، پتاسیم، زینک، سدیم، ویتامین های آ، گروه ب، کا و … برخوردار است. [ ۱]
مصرف لوبیا سیاه به صورت مداوم سبب کاهش وزن و تناسب اندام، پیشگیری از بروز سرطان، بروز آنمی در جنین، درمان ام اس و تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن می گردد.
عکس لوبیا سیاه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس