لوبیای ازوکی

دانشنامه عمومی

لوبیای آزوکی. آزوکی ( به ژاپنی: 小豆 アズキ azuki ) ( نام علمی: Vigna angularis ) یکی از گیاهان است که بیشتر در آسیای شرقی، از ژاپن تا هیمالیا انتشار دارد. این گیاه تولید لوبیای کوچکی می کند که بیست درصد آن را پروتئین تشکیل می دهد. پوست قرمز این لوبیا از نظر داشتن آنتوسیانین و روی و دیگر املاح معدنی غنی است. در کشور ژاپن شصت درصد کشت آزوکی در استان هوکایدو انجام می گیرد.
آزوکی در ساخت واگاشی یا شیرینی سنتی ژاپنی و شیرینی چینی مادهٔ بسیار مهمی به شمار می آید. این لوبیا به صورت خمیری به نام آن ( خمیر لوبیا ) درآمده و از آن در داخل مانجو، موناکا، تورایاکی، آنپان و غیره استفاده می شود.
بعد از جوشاندن در داخل آن آگار ریخته شده و تبدیل به یوکان ( ژله ) یا ژله می شود.
عکس لوبیای آزوکیعکس لوبیای آزوکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس