محافظ گوش

فرهنگستان زبان و ادب

{ear protector} [شنوایی شناسی] ← گوش بان

دانشنامه عمومی

محافظ گوش وسیله ای حفاظتی است که با پوشاندن گوش یا بستن مجرای گوش بیرونی خطر اُفت شنوایی نوفه زاد را کاهش می دهد. به این وسیله، محافظ شنوایی، گوشی ایمنی، و گوش بان[ ۱] هم می گویند.
محافظ گوش شبیه هدفون می باشد و به طور کامل گوش را از بیرون می پوشاند. این وسیله هم به طور متوسط حدود ۱۵ تا ۳۰ دسی بل از شدت صدا را می کاهد. استفاده از این وسیله کم خطرتر از گوش گیر می باشد، زیرا در خارج گوش قرار می گیرد و تماسی با داخل گوش ندارد تا مشکلی ایجاد کند،
محافظت از گوش را می توان با استفاده از هدفون هایی که میزان صدایی را که به گوش می رسد کاهش می دهند، چه با مسدود کردن فیزیکی آن یا با لغو الکترونیکی آن، به دست آورد. تاریخچه محافظ گوش هدفون به اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم بازمی گردد، زمانی که اولین هدفون و گوش گیر اختراع و ثبت اختراع شد.
اولین هدفون توسط اپراتورهای تلفن و مشترکین الکتروفون در دهه های 1880 و 1890 مورد استفاده قرار گرفت. آنها حجیم، سنگین و ناراحت کننده بودند و محافظت کمی در برابر صداهای بلند ارائه می کردند. اولین گوش گیرها توسط ارنست مرکادیه در سال 1891 ثبت شد. آنها سبک وزن، قابل حمل و دارای روکش های لاستیکی برای محافظت از گوش در برابر اصطکاک بودند. با این حال، آنها به طور گسترده برای گوش دادن به موسیقی یا کاهش نویز استفاده نمی شدند.
اولین هدفون رسمی صوتی توسط ناتانیل بالدوین در سال 1910 اختراع شد. این هدفون شبیه به هدفون های مدرن بود و دو هدفون با یک هدبند متصل می شد. آنها توسط نیروی دریایی ایالات متحده برای اهداف ارتباطی در طول جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار گرفتند. اولین گوش گیرهایی که برای محافظت از شنوایی طراحی شدند، گوش گیرهای Mallock - Armstrong بودند که در طول جنگ جهانی اول توسط ارتش نیز استفاده می شد. آنها از لاستیک ساخته شده بودند و یک توپ فلزی در داخل آنها وجود داشت. که به عنوان یک دریچه برای تنظیم فشار هوا در کانال گوش عمل می کند. در دهه های بعد، فناوری هدفون و گوش گیر با نوآوری هایی مانند شاخه های شیشه ای، گوش گیرهای فوم، گوش گیرهای با کیفیت بالا، هدفون های حذف نویز و هدفون های بی سیم به طور قابل توجهی بهبود یافت. این دستگاه ها راحتی، راحتی، کیفیت صدا و کاهش نویز بیشتری را برای کاربردها و محیط های مختلف ارائه می کردند.
- افرادی که عینک به چشم می زنند، هنگام استفاده از محافظ گوش دچار مشکل می شوند.
عکس محافظ گوشعکس محافظ گوشعکس محافظ گوش
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس