هالاپینو

دانشنامه عمومی

هالاپینو ( به اسپانیایی: jalapeño ) یک فلفل تند متوسط اندازه است. میوه رسیده هالاپینو بین ۲ تا ۳ و نیم اینچ طول دارد و وقتی هنوز سبز است برداشت می شود، ولی گاهی می گذارند قرمز شود. بوته این فلفل که از مکزیک نشات می گیرد بین ۲ تا ۴ فوت ارتفاع دارد. آب هالاپینو دوایی برای آلرژیهای فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.
۱ - مبارزه کردن با سرطان: فلفل هالوپینو دارای ترکیب گیاهی طبیعی با نام کپسایسین می باشد که بسیار منحصربه فرد بوده و دارای فواید بسیاری برای بدن نیز می باشد.
طبق مطالعه ای که در کالج پزشکی Luohe کشور چین صورت گرفته است، کپسایسین به عنوان یک درمان طبیعی برای سرطان شناسایی شده است، چرا که این ماده تولید پروتئینی که سبب رشد تومور می گردد را متوقف می کند. در این تحقیق به طور ویژه سلول های سرطانی پستان را با استفاده از کپسایسین مورد آزمایش قرار دادند. طبق نتایجی که از این تحقیق به دست آمد، کپسایسین این توانایی را دارد که رشد تومور پستان را متوقف کند. یکی از مهم ترین یافته هایی که محققان و پژوهشگران درباره این ماده کشف کرده اند، این است که کپسایسین قادر به تقویت مسیر های سیگنالی و ژن ها و آنزیم هایی که به تومور حمله می کنند است.
۲ - درمان سردرد میگرن: این امکان وجود دارد که کپسایسین موجود در فلفل های گرم، به درمان کردن میگرن کمک نماید. کپسایسین هم چنین این توانایی را نیز داراست که پپتید های درد را آزاد نماید و در زمانی که به صورت موضعی مانند ژل مورد استفاده قرار گیرد، سبب کم کردن و حتی از بین رفتن درد نوروپاتیک خواهد شد. طبق مطالعات، بیشتر از ۵۰ درصد از افرادی که در معرض سردردهای خفیف تا متوسط می باشند، با مصرف کردن این ماده کم شدن درد را گزارش داده اند. اگر کپسایسین به طور موضعی مورد مصرف قرار گیرد، این امکان وجود دارد که سبب کم کردن حساسیت پوست سر در زمان حملات میگرنی در اشخاص مبتلا به سردرد میگرن بشود.
۳ - تقویت کردن بینایی: تنها ۱ عدد فلفل هالوپینو دارای ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین آ برای مردان می باشد و هم چنین برای زنان نیز ۲۲ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را مهیا می کند. این موضوع نشان دهنده آن است که این فلفل موردی عالی جهت بهبود سلامت چشم و پوست می باشد. این فلفل همچنین دارای مواد مغذی مهم به نام لوتئین و زاکسنتین می باشد. این مواد این توانایی را دارا هستند که خود را به شبکیه رسانده و سلامت چشم را ارتقا بدهند. طبق گزارش یک انجمن آمریکایی، مصرف دوز نرمال این مواد مغذی می توانند به کم کردن خطر مبتلا شدن به دژنراسیون ماکولا ناشی از سن، که بیماری ای مزمن در چشم می باشد کمک نمایند.
عکس هالاپینوعکس هالاپینوعکس هالاپینوعکس هالاپینو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس