پاپاخ

/pApAx/

لغت نامه دهخدا

پاپاخ. ( اِ ) قسمی کلاه بزرگ ترکان مایل بتدویر از پوست ناپیراسته گوسفند با پشم بلند از برون سو.

فرهنگ فارسی

نوعی کلاه پوستی ب رگ
( اسم ) قسمی کلاه بزرگ پشمی .
قسمی کلاه بزرگ ترکان مایل بتدویر از پوست ناپیراسته گوسفند با پشم بلند از برون سو

فرهنگ معین

[ تر. ] (اِ. ) قسمی کلاه بزرگ پشمی .

فرهنگ عمید

نوعی کلاهِ پوستی بزرگ.

دانشنامه عمومی

پاپاق یا پاپاخ ( تُرکی استانبولی: Papak، روسی: Папаха ) نوعی کلاه مَردانه که توسط تُرک ها[ ۱] و مردمان قفقاز استفاده می شود. [ ۲] پاپاخ واژه ای تُرکی است. [ ۳] [ ۴] حبیب نورماگومدوف، قهرمان مسابقات یواف سی معمولاً پیش از مبارزه و در زمان کنفرانس خبری، پاپاخ بر سر می گذارد. [ ۵] [ ۶]
پاپاخ برای ترکان و قفقازی ها بسیار مهم است؛ جایی که کلاه یک مرد بخش مهمی از هویت وی محسوب می شود. پاپاخ در جمهوری آذربایجان بسیار رایج است. پاپاخ همچنین توسط چچنی ها، داغستانی ها و سایر مردم قفقاز استفاده می شود. در سال ۱۸۵۵ پس از مبارزات انجام شده در کوه های قفقاز، پاپاخ در ارتش روسیه به عنوان پوشش رسمی برای قزاق ها و بعدها برای بقیهٔ سواره نظام معرفی شد.
اندکی پس از انقلاب اکتبر روسیه در سال ۱۹۱۷، پاپاخ به دلیل ارتباط آن ها با روسیۀ تزاری و این واقعیت که بسیاری از نیروهای قزاق ارتش تزاری علیه بلشویک ها می جنگیدند، از لباس جدید ارتش سرخ خارج شدند. در طول جنگ داخلی روسیه، بسیاری از سوارکاران بلشویکی و افسران ( مانند واسیلی چپایف ) پاپاخا یا کوبانکا پوشیدند زیرا بسیاری از آن ها قزاق بودند و کلاه بخشی از لباس سواره نظام بود. پاپاخا دوباره در سال ۱۹۳۵ به بخشی از لباس رسمی ارتش تبدیل شد، اما در سال ۱۹۴۱، منحصراً توسط سرهنگ ها، ژنرال ها و مارشال ها پوشیده می شد، بنابراین به نمادی از جایگاه و مقام عالی تبدیل شد.
عکس پاپاخعکس پاپاخعکس پاپاخعکس پاپاخ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس