کردکندی

لغت نامه دهخدا

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان مهرانرود بخش بستان آباد. جلگه و سردسیر است و 1350 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان حومه بخش مرکزی شهرستان زنجان. کوهستانی و سردسیر است و 635 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان دیجویجین بخش مرکزی شهرستان اردبیل. کوهستانی و معتدل است و 457 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان خروسلو بخش گِرِمی شهرستان اردبیل. جلگه ای و گرمسیر است و 165 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان حومه بخش شاهین دژ شهرستان مراغه. کوهستانی و معتدل است و 379 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان مواضعخان بخش ورزقان شهرستان اهر. کوهستانی و معتدل است و 159 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

کردکندی. [ ک ُ ک َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان چهاراویماق بخش قره آغاج شهرستان مراغه. کوهستانی و معتدل است و 145 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

دانشنامه عمومی

کردکندی (انگوت). کردکندی، روستایی در دهستان انگوت غربی بخش مرکزی شهرستان انگوت در استان اردبیل ایران است.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این روستا برابر با ۴۷ نفر ( ۱۶ خانوار ) بوده است. [ ۱]
عکس کردکندی (انگوت)

کردکندی (بستان آباد). کردکندی یکی از شهرهای بخش مرکزی شهرستان بستان آباد در استان آذربایجان شرقی ایران است. [ ۱] شهر کردکندی دارای سد منبع آب کشاورزی در جنوب غرب شهر است. این شهر در ۱۵ کیلومتری شهرستان بستان آباد واقع شده. کردکندی دارای یک سالن ورزشی چندمنظوره در مسیر کردکندی _نوجده سادات است که برای جوانان ورزشی این شهرستان و حومه ایجاد شده است. همچنین شهر کردکندی دارای دبیرستان دخترانه و پسرانه است. شهرستان کردکندی به عزاداری در ایام محرم که شاه حسین گویان آن زبان زد است معروف است کلیپ های عزاداری را میتوان در اپارات و اینستاگرام به ایدی:azadari_kordkandi@ مشاهده کرد.
سد وحدت متعلق به این شهر میباشد
جمعیت شهر کردکندی براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ برابر با ۴، ۴۳۹ نفر ( ۱، ۲۵۳ خانوار ) بوده است. [ ۲]
عکس کردکندی (بستان آباد)

کردکندی (تبریز). کردکندی یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان اسپران بخش مرکزی شهرستان تبریز واقع شده است. این روستا ۴۳ نفر جمعیت دارد. [ ۱]
عکس کردکندی (تبریز)

کردکندی (شوط). کردکندی روستایی در دهستان یولاگلدی بخش مرکزی شهرستان شوط استان آذربایجان غربی کشور ایران واقع شده است. [ ۱] کردکندی ۲۵۷ نفر جمعیت دارد.
عکس کردکندی (شوط)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

ساکنان این روستا زمان قدیم از کردهای قرباغ بود آن مان از قره باغ تعبید شدن اومدن این روستا را بنا کردن اسمش شده روستای کردکندی ا
که قبلا روستا سمت شمال همین روستا بود که الان تبدیل به خرابه شده آثار باستانی که از همان خرابه دراومده تاریخ ۴۰۰ صد سال پیش است
بنده از اهالی این روستامیباشم، دراصل اسم این روستا ( زاللی کندی ) هست. لازم به ذکر هست که، ( زاللی ) اسم یک طایفه ای ( تورک ) هست که از زمانهای خیلی قدیم دراین روستا سکونت دارند، پس بنابراین کلمه ( کورد ) رو باید ازاسم این روستا حذف کردچون با تاریخ این روستا همخوانی ندارد.
ساکنان این روستا به نظر می رسد شعبه ای از جمعیت شاهسون یا ایلسون فعلی باشند که بیش از دویست سال است در این منطقه یک جا نشینی را انتخاب و ساکن شده اند اما حالا چرا کردکند نامیده میشوند ممکن است تیره های
...
[مشاهده متن کامل]
ابتدایی این قوم مهاجران کوچ کرده از مناطق کردنشین باشند که در ایران از زمان صفویان به این طرف معمول بوده است. شاید هم به دلیل اختلاف این قوم با کردهای ساکن در کردستان بر سر حدود زمین و مذهب تسنن و تشیع و. . . به اینجا آمده باشند.

بپرس