باگت

/bAget/

فرهنگ معین

(گِ ) [ فر. ] ( اِ. ) نوعی نان باریک لوله ای شکل .

دانشنامه عمومی

باگت ( فرانسوی: Baguette ) نان باریک پهن فرانسوی است[ ۱] که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک ( خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده ) پخته می شود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است.
یک نان باگت استاندارد قطری در حدود ۵ یا ۶ سانتی متر دارد ( ۲ یا ۲⅓  اینچ ) دارد و معمولاً طول آن در حدود ۳۵ سانتی متر ( ۲۴ اینچ ) است؛ با اینکه می تواند طولی در حدود ۱ متر ( ۳۹ اینچ ) داشته باشد.
از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده ( بدون سبوس ) پخته می شود، سفید و خوش طعم است. گاه این نوع نان را نیم پز به بازار عرضه می کنند و برای پُخت کامل، باید آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد ( در فر یا تنور ) نهاد.
عکس باگت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس