روغن دانه سیب

دانشنامه عمومی

روغن دانه سیب روغن موجود در بذرهای سیب است. این روغن در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
مطالعه ای که در سال ۲۰۰۷ بر روی روغن دانه سیب انجام شد نشان داد که دانه های سیب مقدار زیادی روغن و پروتئین دارند ( به ترتیب از ۲۷٫۵ تا ۲۸ و ۳۳٫۸ تا ۳۴٫۵ درصد ) تجزیه و تحلیل آمینو اسیدهای موجود در دانه سیب مشخص کرد که آنها مقادیر قابل توجهی گوگرد دارند. عناصر دیگری که به میزان زیادی در دانه های سیب وجود دارند عبارتند از: فسفر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن. این مطالعه همچنین نشان داد که می توان روغن دانه سیب را به عنوان روغن خوراکی با کنجالهٔ مورد استفاده برای مکمل خوراک دام مورد استفاده قرار داد. [ ۱]
دانه های سیب آمیگدالین کمتری ( کمتر از دانه های زردآلو یا بادام ) دارند. آمیگدالین ترکیبی است که در هنگام متابولیسم به هیدروژن سیانید ( HCN ) تجزیه می شود. [ ۲]
عکس روغن دانه سیب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس