لاکتوباسیلالس

دانشنامه عمومی

لاکتوباسیلالس راسته ای شامل باکتری های گرم - مثبت هست که گونه باکتری های لاکتیک اسید را نیز شامل می شوند. گونه های این رده می توانند در خاک، آب، بدن گیاهان و جانوران زندگی کنند. گونه های این راسته در تولید لبنیات کاربرد حیاتی دارند و از گونهٔ باکتری های لاکتیک اسید این راسته در فرایند تخمیر و تولید مشروب وین و همچنین تخمیر کلم شور در پخت ساورکرانت ( نوعی غذای آلمانی طبخ شده با کلم ) استفاده می شود.
• Abiotrophia
• Aerococcus
• Carnobacterium
انتروکوک
لاکتوباسیلوس
لاکتوکوک
• Leuconostoc
• Oenococcus
• Pediococcus
استرپتوکوک
• Tetragenococcus
• Vagococcus
• Weissella
لاکتوباسیلوس
باکتری اسید لاکتیک
استرپتوکوک
عکس لاکتوباسیلالس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس