کفرناحوم

لغت نامه دهخدا

کفرناحوم. [ ک َ رِ ] ( اِخ ) موطن مسیح و محل برخی از معجزات و خوارق عادت و مواعظ وی. ( از قاموس کتاب مقدس ). روستای ناحوم. و رجوع به ناحوم شود.

دانشنامه عمومی

کفرناحوم (فیلم). کَفَرناحوم ( به انگلیسی: Capharnaüm ) یک فیلم درام لبنانی به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری نادین لبکی محصول ۲۰۱۸ است. ستاره فیلم زین الرافعی در نقش زین الحاجی، پسری ۱۲ ساله است که در زاغه ای اطراف بیروت زندگی می کند. روایت فیلم به صورت فلاشبک ( گذشته نمایی ) و با تمرکز بر زندگی زین ساخته شده است. کارگردان فیلم نادین لبکی در نقش وکیل زین الحاجی در این فیلم بازی کرده است، فیلم برداری شده توسط کریستوفر اون انجام شده است.
نام کفرناحوم از روستایی باستانی به عنوان محل زندگی عیسی مسیح به همین نام اقتباس شده است.
«زین» پسری ۱۲ ساله در یک خانوادهٔ فقیر و پرجمعیت در بیروت زندگی می کند. جوان مغازه دار محله، با خواهر ۱۱ سالهٔ زین ازدواج می کند. زین که غیرتی بوده، با خانواده درگیر می شود و خانه را ترک می کند. سپس مادری آفریقایی با بچهٔ شیرخوارش ( مهاجران غیرقانونی ) را پیدا می کند، راحیل و یونس. راحیل زین را به خانه اش راه می دهد، زین هم از بچهٔ او مراقبت می کند. کمی بعد، پلیس متوجه ورود غیرقانونی راحیل می شود و او را بازداشت می کند؛ زین می ماند و یونس.
زین اتفاقی توی بازار از دختری می شنود که سوئد کشور رویاهاست، پس برای رفتن به سوئد، شروع به فروش مواد مخدر می کند. وقتی پول جمع کرد، یونس را به قاچاقچی می فروشد و وقتی برای برداشتن مدارک هویتی و مهاجرت به خانه بازمی گردد. آنجا متوجه می شود که خواهرش مرده، پس با خشم چاقو را برمی دارد و به همسر خواهرش آسیب می زند. زین زندانی می شود.
در زندان، زین با یک برنامهٔ تلویزیونی تماس می گیرد و سرنوشت او، مخاطبان را تحت تأثیر قرار می دهد. زین حالا در مرکز توجه رسانه هاست. دادگاهی برای زین تشکیل می شود. او در دادگاه اعلام می کند که «از والدینش شکایت دارد که چرا او را به این دنیا آورده اند و یک بچهٔ دیگر نیز در راه دارند. »
در پایان فیلم، قاچاقچیان انسان بازداشت می شوند و زین رو به دوربین لبخند می زند تا برای گذرنامه اش عکس بگیرد.
نادین لبکی کارگردان و نویسنده فیلم در مورد اهداف ساخت فیلم گفت:
" این کودکان در پایان هر روز، هزینه های گزاف کشمکش های ما، جنگ های ما، سیستم های ما و تصمیمات احمقانه ما و دولت ها ی ما را می پردازند. من احساس می کنم باید در مورد این مشکلات گفتگو کنیم. اگر این کودکان بتوانند حرف هایشان را با ما بزنند، چه خواهند گفت؟ به جامعه ای که آنها را نادیده گرفته چه خواهند گفت؟ "
عکس کفرناحوم (فیلم)عکس کفرناحوم (فیلم)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس