کوشکک

لغت نامه دهخدا

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان آباده طشک که در بخش نیریز شهرستان فسا واقع است و 1405 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان حومه بخش مرکزی شهرستان آباده است و 1000 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان حومه بخش مرکزی شهرستان شیراز است و 235 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان رامجرد که در بخش اردکان شهرستان شیراز واقع است و 205 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان همایجان که در بخش اردکان شهرستان شیراز واقع است و 191 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان شاخنات که در بخش درمیان شهرستان بیرجند واقع است و 375 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان بهمان وسط که در بخش ورامین شهرستان تهران واقع است و 100 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از بخش دستجرد که در شهرستان قم واقع است و 209 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان افشاریه که در بخش آوج شهرستان قزوین واقع است و 284 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از بخش خرقان که در شهرستان قزوین واقع است و 249 تن سکنه دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1 ).

کوشکک. [ ک َ ] ( اِخ ) دهی از دهستان گتوند بخش گتوند شهرستان شوشتر. 200 تن سکنه دارد که از طایفه بختیاری هستند. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6 ).

دانشنامه عمومی

کوشکک (آشتیان). کوشکک روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان آشتیان در استان مرکزی ایران است. کوشکک در لغت به معنای قصر یا کوشک کوچک است و قدمت آن دقیقاً مشخص نیست. ساکنان اصلی آن به زبان فارسی با لهجه خاص این روستا صحبت می کنند. یک روستای بسیار قدیمی که به دلیل نبودن شغل و امکانات جمعیت آن رو به نزول است. عمده ساکنین به شهرهای اطراف از جمله قم، آشتیان، تهران و اراک مهاجرت کرده اند. از لحاظ جغرافیایی از جاده اصلی که به سمت آشتیان می رود حدود 5 کیلومتر فاصله دارد که این جاده به صورت آسفالته تا دهانه روستا کشیده شده است. اطراف روستا را تپه ها و کوه ها فراگرفته اند. زمین های هموار اطراف ده را نیز زمین های کشاورزی فراگرفته اند که محصول اصلی این روستا گندم است که به هر دو نوع آبی و دیم در آن کشت می شود. با این حال باغات زیادی نیز در ده وجود دارد که محصول اصلی آنها انگور می باشد. تامین اصلی آب روستا از طریق سلسله چاه های یک قنات بسیار قدیمی تامین می شود که البته در معرض ویرانی بوده و اخیراً تعمیراتی روی آن انجام داده اند. آب قنات به طور معمول برای استفاده کشاورزی به کار می رود هرچند که در زمان های پیشتر به عنوان منبع آب شرب نیز مورد استفاده بوده است. آب قنات به دو استخر که درمرکز روستا ( جلوی مسجد ) واقع شده اند وارد شده و پس از جمع شدن به سمت کشت و کارهای اطراف روستا روانه می شود. هم اکنون یک منبع آب شرب درکنار روستا که از طریق آب چاه تامین می شود نیز موجود است ( تاسیس 1369 ) که آب آشامیدنی و لوله کشی روستا از آن تامین می شود که در بازه های سالانه کلر زنی نیز میشود. آب و هوای این روستا از نوع نیمه خشک می باشد و هوایی بسیار مطبوع و تمیز دارد. در شب های بدون ابر تعداد بسیار زیادی ستاره را می توان در آسمان مشاهده کرد. پوشش گیاهی این روستا به خصوص درختان توت و همچنین برخی درختان میوه دیگر می باشد. از نظر تنوع گیاهی در اطراف روستا گونه های گیاهی زیادی از جمله گون، انواع خار، تره کوهی، خاکشیر، شنگ، شقایق و غیره و همچنین انواعی از گونه های جانوری و حشرات از جمله خرگوش، گرگ، روباه، موش صحرایی، مار، قورباغه، پروانه، ملخ، مارمولک، سوسمار، گنجشک، شاهین، کلاغ و زاغچه، دارکوب ( شانه به سر ) و غیره را می توان مشاهده کرد. از لحاظ معماری در خانه های قدیمی که بیشتر آنها به دلیل مهاجرت سکنه رو به ویرانی هستند خانه ها از جنس خشت گلی و با سبک طاق منحنی خشتی و یا تیرچوبی می باشند. البته خانه های تازه تاسیس و ویلایی به از جنس آهن و بتن هستند و سقف های آنها شیروانی می باشد. یکی از قدیمی ترین ساختمان های این روستا حمام قدیمی آن می باشد که به به صورت محرابی و به سبک ساسانیان ساخته شده است. متاسفانه پس از احداث حمام عمومی جدید بتنی در اوایل انقلاب و از کاربرد خارج شدن این حمام سنتی رو به ویرانی می باشد. این حمام شامل یک خزینه نیز می باشد که شبیه جکوزی حمام های مدرن می باشد. لازم به ذکر است که مدرسه این روستا ( شهدای کوشکک ) نیز که به صورت بتنی ساخته شده است به دلیل خالی از سکنه شدن روستا به ویلای خصوصی تبدیل شده است.
عکس کوشکک (آشتیان)عکس کوشکک (آشتیان)

کوشکک (بلخ). کوشکک ( به لاتین: Kushkak ) یک منطقهٔ مسکونی در افغانستان است که در ولایت بلخ واقع شده است. [ ۱]
عکس کوشکک (بلخ)

کوشکک (درمیان). کوشکک روستایی در دهستان قهستان بخش قهستان شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی ایران است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۸۵۸ نفر ( در ۲۵۶ خانوار ) بوده است. [ ۱]
عکس کوشکک (درمیان)

کوشکک (زرندیه). کوشکک روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان زرندیه در استان مرکزی ایران.
این روستا در دهستان خشکرود قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۱۳۶ نفر ( ۲۶ خانوار ) است.
عکس کوشکک (زرندیه)

کوشکک (ملارد). کوشکک، روستایی از توابع بخش صفادشت شهرستان ملارد در استان تهران ایران است.
این روستا در دهستان بی بی سکینه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۷۸۸ نفر ( ۱۹۷خانوار ) بوده است.
عکس کوشکک (ملارد)

کوشکک (کرج). کوشکک روستایی از توابع بخش آسارا شهرستان کرج در استان البرز ایران است. کوشکک روستایی تات زبان است. [ ۲]
این روستا در دهستان نسا قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۲۱ نفر ( ۳۴خانوار ) بوده است.
عکس کوشکک (کرج)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

کوشْکَک
شهری در استان فارس، شهرستان مرودشت، و مرکز اداری بخش درودزن. با ارتفاع ۱,۶۲۰ متر، در جلگۀ تپه ماهوری در ۵۲کیلومتری شمال شرقی شیراز و ۳۱کیلومتری شمال غربی مرودشت، سر راه مرودشت به سد درودزن، قرار دارد. اقلیم این شهر معتدل مایل به سرد و خشک است.

پیشنهاد کاربران

کوشکک روستایی در شهرستان گتوند و شمال شوشتر بوده ، اهالی روستا بختیاری و هفت لنگ شامل گله، مشمرداسی و اولکی می باشند، کوشکک به دلیل داشتن جاذبه هایی مانندجنگل، رود ، کوه و تپه ماهور پتانسیل گردشگری زیادی داراست. اهالی به کشاورزی و دامداری اشتغال دارند.
روستای کوشکک شهرستان گتوند
ایل بختیاروند *بهداروند *
پدر زبان لری بختیاری
استاد مسعود بختیاری
زاده شهرستان لالی
از تیره زیلایی طایفه خلیلی بیگیوند پلنگ ایل منجزی ایل بختیاروند ( بهداروند )
روستای کوشکک در ملارد بالای یوسف اباد قوام وجود داره

بپرس