یخ چینه

فرهنگستان زبان و ادب

{icing} [علوم و فنّاوری غذا] نوعی روچینه حاوی شکر و چربی و سفیدۀ تخم مرغ و آب که با کاهش دما می بندد

دانشنامه عمومی

یخ چینه یا لعاب روی شیرینی یا آیسینگ ( به انگلیسی: Icing ) یا گلاساژ ( به فرانسوی: Glaçage ) ، به موادی گفته می شود که بعد از پخت، جهت پوشاندن کیک بکار می روند. استفاده از این مواد معمولاً به منظور تزیین و زیباسازی کیک است. خامه زده شده، کرم کره، مرنگ، شکلات و مارزیپان نمونه هایی از یخ چینه هستند. ساده ترین یخ چینه نوعی لعاب است که از حل کردن شکر قنادی در آب به وجود می آید. بکار بردن یخ چینه برای تزیین کیک عروسی، کیک تولد و کیک فنجانی بسیار معمول است. [ ۱]
عکس یخ چینه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

یخچینه که معادل فارسی کلمه انگلیسی فوق الذکر است در واقع هر روکش و پوششی برای شیرینیجات که از خاک قند ساخته شده باشد اطلاق میگردد. Icing از کلمه انگلیسی خاک قند گرفته شده است. پس یخپینه انواعی دارد که
...
[مشاهده متن کامل]
برخی مانند یخچینه مجلل هستند که سخت و شکننده و با طعم آبنبات میباشند، برخی مانند خامه روی کیک که به آن خامه کیک یا یخچینه معمولی گفته میشود.

یخ چینهیخ چینه

بپرس