باگاس

دانشنامه عمومی

باگاس تفاله ای است که پس از استخراج شکر از نیشکر و سورگوم، حاصل می شود. این محصول دارای کاربرد های فراوانی می باشد. [ ۱]
با نام های زیادی از جمله کاه نیشکر، تفاله نیشکر نیز شناخته می شود. و همانگونه که ذکر شد باقی مانده ساقه های نیشکر پس از شیره گیری می باشد.
از جمله مصارف پر کاربرد آن استفاده در خوراک دام و طیور است. چرا که با قیمت های بسیار ارزان جایگزینی برای کاه و کلش گندم در جیره است. باگاس نیشکر در خوراک دام به صورت عمده برای خاصیت پرکنندگی شکمبه و تامین انرژی مصرف می شود. آنالیز این محصول به صورت کلی دارای ۴۴ درصد فیبر ، ۴۴ درصد هیدرات کربن، پروتئین خام ۲ درصد، چربی ۰. ۵ درصد ، کلسیم ۰. ۹۵ درصد ، فسفر ۰. ۲۹ ، درصد، پتاسیم ۰. ۵ درصد.
همانگونه که در آنالیز مشخص است این محصول باید به همراه سایر مواد مغذی ها مخصوصا غنی از پروتئین و کربوهیدرات مصرف شود. مانند کنجاله ها، کنسانتره و. . .
باگاس انواع مختلفی دارد از جمله: باگاس فله، باگاس بسته بندی یا بلوکی و باگاس فشنگی.
همچنین از این ماده به عنوان یک سوخت زیستی برای تولید گرما، انرژی، برق، تولید پالپ و مواد ساختمانی استفاده می شود.
عکس باگاسعکس باگاس

باگاس (ژیروند). باگاس ( به فرانسوی: Bagas ) یک کمون ( فرانسه ) در فرانسه است که در canton of La Réole واقع شده است. [ ۱] باگاس ۳٫۶۳ کیلومتر مربع مساحت دارد ۳۰ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است.
عکس باگاس (ژیروند)عکس باگاس (ژیروند)عکس باگاس (ژیروند)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

Bagasse
باگاس ( Bagasse ) :[صنعت قند]قسمت فیبری نیشکر که پس از عصاره گیری از نیشکر بدست می آید.

بپرس