تخم بلدرچین

دانشنامه عمومی

تخم بلدرچین در بسیاری از نقاط جهان یک غذای لذیذ محسوب می شود. [ نیازمند منبع] از جمله آسیا، اروپا و آمریکای شمالی. در غذاهای ژاپنی، گاهی از آن ها به صورت خام یا پخته شده به عنوان تاماگو در سوشی استفاده می شود و اغلب در ناهارهای بنتو یافت می شود.
در برخی از کشورهای دیگر، تخم بلدرچین کمتر عجیب و غریب در نظر گرفته می شود. در برزیل، کلمبیا، اکوادور و ونزوئلا، یک تخم بلدرچین آب پز یک رویهٔ معمولی روی هات داگ و همبرگر است که اغلب با خلال دندان در جای خود ثابت می شود. در فیلیپین، kwek - kwek یک غذای خوشمزهٔ خیابانی است که از تخم بلدرچین های نرم آب پز تشکیل شده است که قبل از سیخ کردن و سرخ شدن در خمیر نارنجی رنگ فرورفته اند. در اندونزی، بسته های کوچک تخم بلدرچین آب پز شده توسط فروشندگان خیابانی به عنوان تنقلات و تخم بلدرچین های سیخ شده به عنوان ساتای برای همراهی با غذاهای اصلی مانند سوتو و بوبور ایام فروخته می شود. در ویتنام، کیسه های تخم بلدرچین آب پز شده در غرفه های خیابانی به عنوان میان وعده ارزان قیمت آبجو فروخته می شود. [ ۱] در کرهٔ جنوبی، کیسه های بزرگ و ارزان قیمت تخم بلدرچین آب پز شده در فروشگاه های مواد غذایی فروخته می شود. [ نیازمند شفاف سازی]
عکس تخم بلدرچینعکس تخم بلدرچینعکس تخم بلدرچینعکس تخم بلدرچینعکس تخم بلدرچینعکس تخم بلدرچین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس