چرخ گوشت


معنی انگلیسی:
mincer

لغت نامه دهخدا

چرخ گوشت. [ چ َ خ ِ ] ( ترکیب اضافی ، اِ مرکب ) رجوع به چرخ گوشت خردکنی و چرخ گوشت کوبی شود.

دانشنامه عمومی

چرخ گوشت برای تبدیل کردن قطعات بزرگ گوشت به قطعات ریزتر می باشد. چرخ گوشت ها در دو نوع دستی و برقی موجود بوده و سایزهای متفاوتی دارند که بسته به این سایزها میزان گوشت وارد شده به دستگاه و ضخامت آن کم و زیاد می شود.
نیاز بشر به خوردن گوشت برای تأمین پروتئین های لازم بدن، انسان را به اختراع وسایلی واداشت تا بتواند گوشت شکار خود را قطعه قطعه کند تا برای خوردن مناسب تر گردد. اما با گذشت زمان و تغییر نحوهٔ غذا خوردن و احتیاج بشر به تنوع غذایی، انسان به فکر اختراع وسیله ای افتاد تا بتواند به کمک آن قطعات گوشت را ریزتر کند. در ابتدا از هاون برای این کار استفاده می شد، بدین صورت که گوشت را در ظرفی توخالی می ریختند و با ضربات متعدد و زیاد، اقدام به کوبیدن گوشت در این ظرف به وسیلهٔ هاونگ می کردند؛ اما به دلیل هوشمندی انسان و میل به راحتی بیشتر، در اوایل قرن بیستم، یعنی قبل از جنگ جهانی اول، در کشور آلمان آشپزی ناشناس اقدام به ساخت وسیله ای کرد که با چرخاندن دستهٔ آن می توانست گوشت را به حالت خمیری دربیاورد.
همان گونه که در شکل مشاهده می کنید، این وسیله بسیار ساده بوده و تنها از اجزا بسیار ساده ای ساخته می شد. که عبارتند از تیغه که از جنس فولاد ساخته می شده، میله جلو برنده که به حالت حلزونی ساخته شده و گوشت را با فشار به طرف تیغه هدایت می کرد قطعه بعدی فیلتر بوده که شامل ورقه ای صاف با سطحی سوراخ سوراخ ( متخلخل ) است که محل خروج گوشت خمیر شده از دستگاه بوده است. قسمت دیگر محفظه اولیه گوشت است که دارای دهنه گشاد بوده و محل انداختن گوشت به داخل دستگاه محسوب می شود. اما بعد از جنگ جهانی دوم و استفاده از وسایل برقی به میزان گسترده اولین چرخ گوشت برقی توسط مخترعان آمریکایی ساخته و به طور گسترده وارد بازار جهانی شد بطوری که اولین چرخ گوشت برقی توسط شرکت جنرال موتورز وارد بازار جهانی شد دارای قیمتی زیاد، صدای بسیار بلند و بازده کمی بود اما با ورود کشور ژاپن به جمع تولیدکنندگان، این وسیله با بازدهی بهتر و قیمت مناسب تر وارد بازار شد و مورد استفاده هر خانه ای در دنیا که دارای دسترسی به برق بود گردید.
از مهمترین مشخصات چرخ گوشت می توان به قدرت چرخ کنندگی آن ( بر حسب گرم در دقیقه ) ، سرعت چرخ کنندگی ( بر حسب دور در دقیقه ) ، نوع ولتاژ تغذیه ( برحسب ولت ) ، توان موتور ( بر حسب وات ) ، و وزن دستگاه ( بر حسب کیلوگرم ) نام برد. [ ۱]
عکس چرخ گوشتعکس چرخ گوشتعکس چرخ گوشتعکس چرخ گوشت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

چرخ گوشت برای تبدیل کردن قطعات بزرگ گوشت به قطعات ریزتر می باشد. چرخ گوشت ها در دو نوع دستی و برقی موجود بوده و سایزهای متفاوتی دارند که بسته به این سایزها میزان گوشت وارد شده به دستگاه و ضخامت آن کم و زیاد می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

چرخ گوشت وسیله ای است که برای چرخ کردن یا ریز کردن گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده می شود. این دستگاه از یک موتور، یک مارپیچ و یک تیغه تشکیل شده است.
چرخ گوشت ها به دو دسته کلی صنعتی و خانگی تقسیم می شوند. هر کدام از این نوع چرخ گوشت ها برای مصارف خاصی طراحی شده اند و ویژگی های متفاوتی دارند.
چرخ گوشت های صنعتی برای مصارف بالاتر در قصابی ها، رستوران ها و . . . استفاده می شوند و قدرت بالاتری دارند و همچنین نجم بیشتری از گوشت را در زمان کمتری چرخ می کنند. اما چرخ گوشت خانگی برعکس.

چرخ گوشتچرخ گوشتچرخ گوشتچرخ گوشت
meat grinder

بپرس